Welkom op abonneeplein.nl

Elke maand brengt Plus Magazine u meer dan 200 pagina's betrouwbare informatie over geld en recht, praktische tips om uw gezondheid op peil te houden, verhelderende artikelen over mens en samenleving, inspirerende ideeŽn voor huis en tuin en boeiende reisreportages. Een jaarabonnement bestaat uit 11 nummers.
In Plus Puzzels vindt u meer dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. Het puzzelblad van Plus Magazine biedt 6 keer per jaar maar liefst 64 pagina's vol met kruiswoordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku en veel meer hersenkrakers voor urenlang puzzelplezier.
Met G-GESCHIEDENIS vergaart u op een spannende en vermakelijke manier kennis van de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. In elk nummer nemen we u mee op een historische ontdekkingsreis die een nieuwe horizon voor u opent. Maak kennis met de meest boeiende kanten van onze geschiedenis.
Nest is een blad dat leeft met de seizoenen en bestemd voor mensen die houden van het buitenleven. Met in elk nummer 5 grote thema's : huis & tuin, spijs & drank, country living, mode & wellness en hobby.
Plus Magazine geeft jaarlijks 5 inspirerende Plus specials uit rond het thema gezondheid. De specials staan boordevol inspiratie, praktische tips en leuke ideeŽn. De 5 specials verschijnen verspreid over het jaar. Word nu abonnee en de Plus Specials vallen automatisch als eerste bij u in de bus!
Belangstelling voor plaatjes kijken en samen lezen begint bij de meeste kinderen al op jonge leeftijd. Pippo biedt verhaaltjes en spelletjes die aansluiten op de belevingswereld van peuters. Samen genieten, maar ook het stimuleren van de (taal)ontwikkeling staat hierbij centraal.
Kinderen vanaf een jaar of drie ontdekken de wereld en willen van alles weten. Met de verhalen en spelletjes in dit speelseducatieve blad vergroten kleuters spelenderwijs hun kennis en vaardigheden. In elke Pompoen zit ook een leuke knutsel of een spel op stevig papier!
Maak ook kennis met de Fietsen123 digitale fietsroutegids. Elke maand verschijnt er een digitale fietsroutegids met een ander thema. Bijvoorbeeld bloesemroutes, kastelenroutes, bosroutes, pontjes- en dijkenroutes en meer.
Kies het tijdschrift van uw keuze en sluit eenvoudig een abonnement af. Onder elke titel staan aantrekkelijke abonnementsaanbiedingen. Neem een abonnement voor uzelf of geef een abonnement cadeau. Bent u al abonnee? Op Abonneeplein.nl kunt u online uw abonnementsgegevens aanpassen.